Gázszerelés és raktár látogatással egybekötve.

Apukám elkötelezett a szakmáját illetően, nagyon elhivatott a gázszerelés és az ehhez tartozó minden nemű elő és utómunkálatokban részt vesz aktívan. Akár legyen szó a rendszer megtervezéséről, költséghatékonyságot, és energiatakarékosságot mindig szem előtt tartva, gyorsasága és minden nemű segítségnyújtását a szerelés minden egyes fázisában a megrendelői tetszését és megbecsülését kihívja.

Szerencsére mindig van munkája, hol kisebb házak, hol pedig nagyobb helyiségek fűtés rendszerét kell kialakítania. Mivel élvezi a munkáját, ezért mindig vannak új ötletei, amit fel is ajánlj a megrendelői számára. Nagyon fontosnak tartja, hogy mindig jó minőségű munkát adjon ki a kezei alól. Hogy az esetleges bővítésekre is visszahívják, illetve, hogy a másnak is ajánlják őt.  A legutóbbi megrendelőinél annyira jó kapcsolatot alakítottak ki a vezetővel, hogy az újonnan épülő kis raktárhelyiségben teljes mértékben körbe is vezették őt. Engem pedig nagy lelkesen hívott fel, hogy milyen élményben is volt része, hogy milyen polcrendszert vásároltak az ő megrendelői és mennyire szuper elrendezéssel alakították ki a raktárt. Nagy teherbírású polc remek választásnak bizonyult, mondta apukám megrendelője, a cég ügyvezetője. Sokat töprengtek azon a társával együtt, hogy milyen típusú polcrendszert vételezzenek meg, amikor is az interneten szembe jött ez a remek lehetőség, amivel rögvest éltek is, nem volt közöttük nézeteltérés az ügyben, hogy milyen legyen a megrendelendő termék.  Tudták, hogy olyan polcokat szeretnének, amelyek az általuk forgalmazott termékeket maximálisan elbírják, úgy, hogy nem hajlanak meg, vagy esetleg, hogy nem dőlnének el egymásra.

Természetesen az is kritérium volt, hogy kedvező áron juthassanak hozzá a termékhez.

Amint az interneten keresztül szerezett információkból össze tudtak rakni, az az, hogy mely polcrendszert gyártó cégektől nem fognak rendelni, így amikor szembe jött velük az, ahonnan végül megrendelték, rögvest tudták, hogy ez az, célba értek. A cég honlapja nagyon professzionális, könnyen ki tudtak rajta igazodni, és ami nem utolsó sorban lényeges, nagyon sok segítséget kaptak az által, hogy termékekről részletes leírás, és ajánlás is van a honlapon, valamint, hogy képekkel is illusztrálják a cég által forgalmazott termékeket, így könnyebben elképzelhető egy – egy polcnak a működése, valamint az is, hogy hogyan fog mutatni a raktárban. 

Nagy teherbírású polc megvételénél, az volt a döntő pont, amikor a leírásban foglaltak alapján, miszerint ez a polcrendszerük rozsdamentes acélból készülnek, melyek az időtállóságról biztosítják a vásárlóikat. Nagy teherbírásról biztosítják a varázslóikat a leírásban, így arra is lehetőség van különböző tömegű árut tudjanak tárolni egyszerre. Feltüntetett leírásban nagyon megnyerő volt a cégvezetők számára, hogy sokrétűen felhasználhatóak ezek a polcok, nagyon praktikusak és sokrétűek.

Nagy teherbírású polc

Mivel ennyire elnyerte a tetszésüket, így egy előzetes árajánlatot kértek. A cég nagyon vásárlóbarát és vevőorientált hozzáállása azt is biztosítja, hogy egy felmérő szakembert küld a helyszínre, akik felméri a helyiséget és a tanácsot is az, hogyha az esetleges rossz termékválasztás, nem éppen a helyiséghez illik ajánl mást. Jelen esetben ilyenről szó sem volt, a kiérkező felmérő szakember egyetértett a megrendelőikkel, hogy ez a polcrendszer nagyon jó választás és illik a cég profiljához, maximálisan ki tudják majd a mindennapokban használni. A cég életében nagyon nagy lépés lesz ez, a rendszerezettségben előrelépés történik, a kollégáik majd mindent könnyebben találnak meg, könnyebb lesz a készlet nyomon követesé is ezáltal.

Nagy teherbírású polc megrendelése, a felmérő szakember árajánlatának megérkezése után meg is történt, jobbat el sem tudtak volna képzelni maguknak. Remek ár érték arány mutatkozott meg, és ezt a lehetőséget nem tudták elszalasztani. Megrendelték, majd egy kedves női hang kereste fel őket telefonon röviddel a megrendelést követően, hogy érkeznének leszállítani és összeszerelni a polcrendszert.

Nagyon meglepődtek a gyorsaságon, de mindenképpen pozitívan csalódtak a cégben. Pontosan akkor érkeztek, amikor a megbeszélt időpont volt, nem volt késedelem és időponteltolás. A munkafolyamatokat az összeszerelő munkatársaik nagyon könnyedén végezték, látszott az összeszokottság náluk. Remek, strapabíró polcrendszerrel lettek gazdagabbak, akik még garanciát is vállalnak az általuk elvégzett munka után.